Ir al contenido principal

geobilogia energia telurica





La Geobiologia o geomancia

L'art ancestral de la geobiologia estudia les relacions de l'ésser humà amb l'hàbitat, i les implicacions que té en la seva salut, és la "medicina de l'hàbitat".

Hi ha múltiples evidències que els nostres avantpassats eren mestres en l'art de la geobiologia, i vivien en total harmonia amb el seu entorn. 

No és per casualitat que els llocs més sagrats de la humanitat (monuments megalítics, piràmides, temples, catedrals, ...) estiguin situats en zones de forta activitat tel·lúrica i alta concentració energètica.


Un dels pilars en què es recolza el Feng Shui és la Geobiologia, disciplina coneguda a l'antiga Xina amb el nom de Geomància.

La paraula Geobiologia es compon de 2 parts: geo-terra i bio-vida.

La geobiologia reuneix disciplines com la física, la química, la biologia, la geologia, la geofísica, la bioconstrucció, les energies renovables, l'electromagnetisme, l'arquitectura holística, la domòtica, el paisatgisme, la radioestèsia, la Geometria Sagrada, les prospeccions d'aigua, metalls, petroli, etc.


L'energia tel·lúrica

L'energia que comunament es coneix amb el nom d'Energia Telúrica (la qual ascendeix del subsòl) és la que correspon amb l'energia del cos físic de la Mare Terra, Gaia, el seu pols vital. 

Aquest pols arrenca a les profunditats del seu nucli i s'estén de manera vertical ascendent cap a tots els racons de la superfície terrestre i es va caracteritzant i matisant per a cada àrea de la superfície terrestre en funció de les característiques fisicoquímiques dels materials que troba en el seu recorregut (d'uns 6.500 km.).

La diferència de materials, estrats, densitats en els diferents recorreguts ascendents de l'energia tel·lúrica seran el que provocarà la meravellosa varietat de matisos que pot arribar a tenir aquesta energia en arribar a la superfície. 

Aquesta variabilitat és el primer factor que estudia la Teràpia de l'Espai i el modela i mesura utilitzant dues variables: Polaritat i Qualitat.


Polaritat

Semblant a la llum blanca, que en el fons està formada per tres feixos de color vermell, verd i blau, l'energia tel·lúrica es caracteritza per estar formada per dues manifestacions a un temps, és a dir, la manifestació Ying i la manifestació Yang

La proporció i relació que guarden entre les dues [polaritat] determinarà el caràcter energètic de la zona, des de la més pura de les tendències centrípetes i cohesionadores (una àrea totalment Ying) fins a la més aguerrida de les tendències centrífugues i dispersores (una àrea totalment Yang ).

Totes les combinacions i proporcions són possibles i vàlides encara que només algunes de les combinacions són adequades per al desenvolupament de la vida i les activitats humanes. 

Cadascun dels matisos es mesura en una escala que va de 0 fins a 10 amb el que qualsevol zona del nostre espai té un binomi numèric associat que explica com son i com es comporten els matisos de l'energia tel·lúrica en aquesta zona. 0 - 10, 5 - 5, 6 - 6, etc.


Qualitat i Intensitat

D'altra banda, continuant amb l'exemple de la llum, podem trobar-nos que, tot i tractar de llum perfectament blanca (els tres colors perfectament equilibrats) hi ha una immensa gamma d'intensitats, des de la llum d'una espelma, fins la llum dels focus que s'utilitzen en els rodatges de cinema així doncs, la segona característica a tenir en compte per tant, serà la intensitat [qualitat] amb què es manifesta l'energia tel·lúrica en una determinada zona de l'espai.

Aquest paràmetre es mesura utilitzant l'escala que a mitjans del segle XX va inventar Antoine Bovis en els seus primers experiments amb el camp energètic generat per aliments i que va batejar amb el seu propi nom creant les unitats Bovis, UBV. 
En espais urbans, la qualitat de l'energia tel·lúrica té valors que solen moure entre les -4000uBv i les 9.000uBv.

A partir d'aquestes característiques (polaritat i qualitat) pot ja construir-se una radiografia força exacta de les característiques energètiques d'un entorn i localitzar aquelles zones que per la seva acusada polaritat o baix nivell d'energia (zones geopáticas) han de ser evitades o bé s'han de corregir utilitzant geo acupuntura, feng-shui de l'espai o altres metodologies afins per fer-les aptes per al seu ús prolongat: llits, despatxos, sales de reunions, sofàs, etc.


Nivells adequats per a la vida i activitat humana d'energia

Per a un correcte desenvolupament de les activitat humana, des de la purament biològica (fisiològica) fins a la més intel·lectual o espiritual, els valors mínims de polaritat i qualitat de l'energia tel·lúrica han de situar per sobre de certs límits.

La imatge del biòmetre inventat per Antonie Bovis "la polaritat" d'un espai ha d'estar ponderada al voltant del 50% entre el matís Ying i en matís Yang.

  • Una certa tendència ying (fins al límit de 60-40) afavorirà la reflexió i l'aquietament
  • Una certa tendència yang (fins al límit de 40 - 60) afavorirà el canvi, la maduració i l'evolució dels processos. 

*Més enllà d'aquests límits, les activitats humanes tendeixen a desquilibrarse massa.


NIVELL HUMÀ PROPI
  • Pel que fa al factor de qualitat de l'energia tel·lúrica, a causa del propi nivell de vibració del cos humà, per sobre de les 6.500uBv (no oblidem que nosaltres també generem un camp d'energia), la qualitat energètica de l'entorn on vivim sempre ha d'estar per sobre d'aquest límit. Un entorn per sota d'aquest límit ens descarrega, ens alenteix.
  • Les activitats biològiques i fisiològiques humanes es desenvolupen a partir de nivells de 6.500 UBV, 
  • Les activitats mentals es desenvolupen en plenitud en espais amb nivells d'energia tel·lúrica a partir de les 12.000 UBV
  • Els espais amb valors per sobre de les 18.000 UBV solen considerar espais adequats per a l'activitat espiritual, la meditació, la sanació, etc.

>> Quan en la nostra vivenda o negoci, espai, etc; hi ha una zona en què no s'assoleixen aquests mínims valors de qualitat energètica o bé ja un desequilibri notable en la polaritat diem que en aquesta zona hi ha una geopatia.

Càlcul de l'energia telúrica

font foto:http://en.yelp.be/biz_photos/biohabitabilidad-mollet-del-vall%C3%A8s?select=VOrPSz4wV3NC8p3utwGCDw
Biòmetre

Ofereix una mesura de la qualitat energètica / vibratòria del lloc. S'utilitzen Unitats Bovis.

Els investigadors francesos Bovis i Simoneton van ser els que van establir aquesta unitat de mesura, que indica la vibració energètica o longitud d'ona que emet una persona, un objecte o un lloc. 

Les unitats Bovis es poden equiparar als Angstrom, utilitzat en física per mesurar les longitud d'ona.
  • La mitjana de salut se situa entorn a 6.500 unitats Bovis.
  • Els llocs que irradien unes vibracions inferiors a 6.500 unitats Bovis ens debilitaran, i a la llarga poden ser la causa de nombroses patologies. 
  • Els llocs que irradien vibracions superiors a les 7.000 unitats Bovis ens carregaran d'energia i vitalitat. 
  • Com més alteracions tel·lúriques presenta una zona més baixen les unitats bovis.
>> Cada malaltia i cada virus té una freqüència vibratòria pròpia. Per exemple, el bacil de Koch, responsable de la tuberculosi, vibra a 5.500 unitats Bovis, mentre que el càncer ho fa a 4.000 Bovis.
  • Una persona malalta no sol superar les 5.000 unitats Bovis, o 2.000-3.000 en casos de malalties greus. 
  • Una taxa de 1.000 ens indica que la persona està a punt de morir.
  • Les persones que gaudeixen d'òptima salut irradien entre les 7.000 i 8.000 unitats Bovis.
Hi ha tres nivells vibracionals:
  • Cos Físic. De 0 a 10.000 unitats Bovis.
  • Cos Eteri (aura). De 11.000-13.000 unitats Bovis.
  • Nivell espiritual. De 13.000-18.000 unitats Bovis.
Xarxes geomagnètiques, Radiestèsia:

Les Xarxes tel·lúriques, també anomenades geomagnètiques, formades per quadrícules delimitades per murs d'energia, cobreixen la superfície sencera del planeta excepte els pols. S'especula que són els metalls en fusió a l'interior de la terra els responsables de les emissions que formen aquestes xarxes.

Xarxa HARTMANN


El doctor Ernst Hartmann va descobrir en els anys 50 l'existència d'aquesta xarxa global que s'estén per tot el món, trobant-se tant a l'interior com a l'exterior dels habitatges, tant a nivell del sòl com en pisos alts. 

Aquesta xarxa està orientada cardinalment formant una quadrícula que es crea quan es creuen les línies Nord-Sud amb les línies Est-Oest. 

Les línies Est-Oest estan separades com a mitjana uns 2 metres i mig, i les línies Nord-Sud dos metres. 

Aquestes distàncies són orientatives, ja que presenten grans variacions depenent de factors estacionals, contaminació electromagnètica, latitud, orografia, estat energètic global de la zona, etc.

La malla de línies Hartman es deforma amb facilitat prop de qualsevol massa metàl·lica. Per tant, a les ciutats trobem la quadrícula molt deformada causa de l'alta concentració d'edificis amb fonaments metàl·lics, bigues o travesses de ferro.

En general, sol ser habitual l'estrenyiment de la retícula ortogonal formada per línies Hartman en zones alterades telúricament.

L'amplada de les línies també és variable, amb una mitjana de 21 cm.

El seu efecte sobre la salut, no és determinant per si mateixes, però poden causar trastorns greus, en afectar un òrgan ja debilitat, en combinar el seu efecte amb el d'altres factors patògens (corrents d'aigua subterrània, etc) o en els encreuaments, depenent també del temps d'exposició.

En general, s'aconsella evitar els encreuaments (també anomenats nusos) de línies Hartmann en els llocs en què es passa molt de temps, com el llit o la taula de treball. 

Com la importància de posar el llit en un lloc neutre (sense geopaties) és essencial, ja que perdem al voltant de dos terços de la nostra capacitat de defensa mentre dormim, el que correspon a un terç de la nostra vida a raó de 8 hores diàries.

D'altra banda, durant la nit la Terra descarrega les radiacions solars i còsmiques que ha absorbit durant el dia. Entre les 2 i les 4 del matí es constata un fort increment en la intensitat de les línies Hartman, raó per la qual hi ha gent que sol despertar-se a aquestes hores.

Xarxa Curry

La hi denomina Xarxa Diagonal, ja que la seva orientació magnètica és diagonal pel que fa a la xarxa Hartman. 

La xarxa Curry la formen línies que van del Nord-est a Sud-oest i de Sud-est a Nord-oest. La separació entre línies oscil·la entre els 6 i els 8 metres, i l'amplada de les mateixes se situa entre els 40 i 80 cm. Rep el seu nom en honor al Doctor Manfred Curry.

Unes línies tenen polaritat elèctrica positiva i altres negativa.

De la mateixa manera que la xarxa Hartman, és una xarxa global i les seves dimensions varien depenent de les característiques de cada zona (relleu, composició del subsòl, estacions, fases de la lluna, etc.), desaconsellant l'estada perllongada en la vertical de les cruïlles de línies Curry.

En general, la majoria dels experts afirmen que els encreuaments Curry resulten més nocius per a la salut que els encreuaments de línies Hartmann.




Xarxa Peyré

Xarxa global d'energia tel·lúrica descoberta en 1937 (abans que la xarxa Hartmann) pel Doctor Peyré. 

És també una xarxa que s'estén per tot el planeta i orientada magnèticament. 

Forma una retícula de major grandària que la xarxa Hartman en oscil·lar la separació entre línies entre els 7 i els 9 metres.

La xarxa Peyré es considera una xarxa solar, ja que capta energia còsmica. 

A les ciutats, a causa de la pol·lució elèctrica, no és fàcil de trobar, sent la xarxa Hartmann la que predomina.


Anomalies Magnètiques

Totes les cèl·lules de l'organisme es troben polaritzades. 
Hi ha el risc de despolarització si romanem en zones que presenten anomalies magnètiques. 

S'han realitzat nombroses investigacions que assenyalen la despolarització cel·lular com a principal causa de mutacions genètiques i malalties immunes i degeneratives. 

Aquesta és la raó que gràcies a la magnetoteràpia algunes persones han experimentat curacions miraculoses. Però resulta evident que no s'aconseguirà una curació duradora si no s'eviten les zones alterades magnèticament.

Les causes poden ser naturals: presència de minerals ferromagnètics, falles, diàclasis, etc, o artificials: bigues i carcasses metàl·lics en les construccions modernes, radiadors, etc. També poden aparèixer en terrenys que presenten una composició de diferents materials. 

Els canvis molt pronunciats de magnetisme són molt nocius i s'han d'evitar.

>> Les alteracions magnètiques es detecten amb una brúixola

Pèndol Hebreu 


Pendulo-Hebreo
font foto: http://susanamarcano.com/el-pendulo-hebreo/
És el nom pel qual es coneix tant la teràpia complementària, com l'instrument que s'utilitza en ella.
Encara que el seu origen és incert, es diu que procedeix d'antics cabalistes.

Bàsicament consisteix en un cilindre de fusta amb bases planes (com en la imatge).

Una de les seves bases conté dues ranures paral·leles.

Posseeix una perforació transversal a través de la qual es passa un cordó que es nua en ambdós extrems.

El concepte bàsic és que un dels costats s'utilitza com un pèndol tradicional i l'altre com una eina per irradiar vibracions específiques.

A causa d'aquest principi final, a la nostra escola ens ocupem de que els materials siguin naturals, utilitzant el cordó de cotó i fustes sagrades.

A Mèxic, per exemple, els pèndols són tallats a mà per indígenes del desert de Sonora, únics habilitats legalment per tractar la fusta sagrada anomenada "pal ferro".

+ info:

+ fonts:

@lutxana

Entradas populares de este blog

Descubre tu carta astral

Significado carta astral Puedes hacer tu propia carta astral en muchas aplicaciones y webs de Internet de forma gratuita, ahora sabiendo las claves básicas puedes analizar el significado de cada aspecto . Hay webs que te dan una explicación genérica, pero sabiendo cada punto de la carta podrás analizarla por ti misma. La Carta Natal o Carta Astral es el mejor test o mapa de nuestra personalidad.  Es el GPS ideal para orientarnos sobre nuestra personalidad esencial. La Carta Astral de cada persona ha sido muy importante durante toda la historia y los grandes estrategas siempre la han tenido en cuenta junto a la situación astrológica de cada momento para tomar decisiones.  Recomiendo ver la película "Nostradamus" para entender lo que suponía este conocimiento durante mucho tiempo, hasta que fue prohibida por la Inquisición. Link:  https://www.youtube.com/watch?v=pWuo3uhyYz4 Toda esta información es importante para conocerte a ti misma profundamente.

Feng Shui negocios para atraer clientes

feng shui para negocios Principalmente el Fengshui se basa en generar buena energía ,  de buena calidad, imprescindible para atraer a nuevos clientes, y para generar una buena predisposición del equipo humano de trabajo, y la protección contra la energía hostil de la competencia. Sabemos que la base del marketing que genera beneficios siempre habla que el empleado es el primer cliente, y así si tus trabajadores/as están a gusto en la empresa, seguro que muy pronto tendrás muchas ventas y clientes nuevos. El trato amable con todas las personas es esencial. Así como en el buen marketing debemos tratar bien y con buenas energías, relajadamente también, a todos nuestros públicos: trabajadores, família de los trabajadores, proveedores, colaboradores, personal de limpieza, y claro está clientes. Evaluación de un negoció para el buen Feng shui: Ubicación del espacio de trabajo Por lo general los negocios y sus locales están en el centro de la ciudad, lugares don

el boom de las astrólogas youtubers con sus predicciones

Archivo:Antonio Zanchi Abraham enseña astrología a los egipcios 1665 Santa Maria del Giglio Venecia.jpg Wikipedia Si pones la palabra clave "astrología" en Youtube salen estos canales destacados. En esta lista hecha según el número de seguidoras indico en rojo mis canales favoritos. Normalmente hablan de predicciones astrológicas semanalmente o mensualmente, incluso si hay alguna novedad destacada hacen vídeos especiales. También hay canales que incluyen tiradas de Tarot combinadas con astrología para la predicción mensual por signos del zodíaco. Algunas hacen vídeos en directo donde puedes hacer preguntas generales gratis y/o preguntas personales haciendo micropagos de 5€ por ejemplo. La mayoría de estos canales además tienen páginas en Instagram, Facebook y Twitter donde retransmiten en directo o cada día ponen post explicando la situación astral de cada día. Mis astrólogas youtubers favoritas lo son porque se entienden mejor, tienen buen sonido los vídeos