Ir al contenido principal

Ritual per perdre la mala sort amb Eclipse Lunar del dia 19 octubre 2013

Durant la nit de dissabte 19 d'octubre del 2013 la Lluna Plena en el signe d'Àries hi haurà un eclipsi penombral, que serà l'últim que passi en aquest any. 
A Espanya es podrà veure a la 1:50 de la matinada.

Els eclipsis minven l'energia que ens transmet la Lluna, però afavoreixen la realització de rituals que tinguin com a finalitat la pèrdua de la mala sort . Anem a aprofitar aquesta oportunitat de reflexió i canvi que ens brinda l'eclipsi Lunar, i a més en lluna plena. Farem aquest senzill ritual en la matinada del dia 19 d'octubre de 2013. 

La finalitat del ritual màgic és enfocar tot el que no va bé en les nostres vides i demanar a la Lluna que ens brindi l'energia per poder tenir sort i ajuda a les nostres metes.


*Recepta:
Ingredients:

  • Paper i llapis
  • Una espelma blanca

Escriurem en dos trossos de paper dues llistes: 

  1. una amb aquelles coses que volem canviar o que marxen malament
  2. en l'altra tot el bo que desitgem.

Per exemple, si tenim problemes laborals , en una llista escriurem el problema i en l'altra com volem que es resolgui . Hem de canalitzar tota la nostra energia en la formulació dels nostres desitjos .

Encendrem l'espelma blanca amb la mà dreta i posarem la llista dels bons desitjos en un bol al costat de l'espelma al costat dret també. 

Prendrem la llista de les coses "dolentes " amb la mà esquerra i la cremarem amb l'espelma perquè el foc purificador es porti tot el que no volem . 

No cal que la cremem del tot, simplement deixarem les restes en una boseta / bol / etc a l'esquerra de l'espelma, podem deixar l'espelma durant uns minuts encesa, sempre que es trobi en un lloc segur i sota la nostra vigilància, la seva flama serà la llum que guiarà les nostres peticions, després l' apagarem.

Al matí següent tireu les restes de la llista cremada i conserveu la llista de desitjos en un lloc al qual només vosaltres accediu , us servirà com a talismà per atreure l'èxit . 

Bona sort !

LLUNA PLENA EN EL SIGNE DE ARIES I Eclipsi penombral de Lluna.

Lluna plena en Àries, l'energia i fluids magnètics aconsegueixen la seva plenitud, impuls, precipitació, tossuderia, desitjos de manar, ordenar , manipular amb l'acció, per la qual cosa controlar la inquietud, evitar el descontrol i escampar l'energia .

La creativitat és bona, no malgastar l'esforç en alguna cosa que no ens beneficiï d'alguna manera .

Controlar l'ansietat emocional, no ser violents pel que ens diguin o ens critiquin.
La brusquedat i impertinència en les idees i expressions produeixen tensió emocional.
Del 16 al 19 d'octubre no programar cirurgies del cap , ulls i nas . Evitar tall de cabell .

ECLIPSE PENULBRAL DE LLUNA. HORA DE INICI 1:50 de la matinada.

Tenim l'últim eclipsi lunar de l'any, es presenta quan la terra s'interposa entre el sol i la lluna, produint que en aquesta última, entri al con d'ombra de la terra i en conseqüència s'obscuresqueixi. 
Els eclipsis lunars només es produeixen en lluna plena*

Sera visible a Àsia, Europa, Àfrica i Amèrica del nord i sud. 
La seva durada i acció dura 2 hores 19 minuts, la seva influència forta es dóna 24 hores abans del seu inici i 48 hores després i el seu efecte dura fins al pròxim eclipsi lunar del 15 d'abril del 2014, la il · luminació serà del 100% .

La lluna exerceix una influència marcada sobre els humans i la natura terrestre, sobre els líquids, fluids, marees i marejades. 

L'eclipsi es dóna quan la lluna passa en el seu recorregut pel signe d'Àries l'element foc i al seu torn influeix a Leo i Sagitari i els signes cardinals Capricorn, Balança i Càncer. 

En general la seva influència és per a tots els signes zodiacals, produint canvis dràstics per a la nostra vida i nous inicis. 
S'inicien projectes s'emprenen accions. 

L'ideal és prendre les coses que es presenten amb prudència, reflexió acceptant els canvis interns i externs que es donin.

Del 19 al 21 d'octubre la lluna ingressa al signe de Taure, dies en què hem d'evitar cirurgies a la gola i maxil · lofacials, no realitzar extraccions de peces dentals .

Dies per aprofitar els èxits en activitats socials, artístiques, creatives, religioses i místiques. No és moment per amagar les emocions, hi ha necessitat de canvis, afectes i calor humà. Si no es donen les coses com les volem no les obliguem ni les forcem.

MERCURI retrògrad EN EL SIGNE DE ESCORPÍ :

Mercuri en el signe d'Escorpí del 21 d'octubre al 9 de novembre de l'any en curs inicia la seva retrogradació .

Mercuri inicia la seva última retrogradació de l'any en un signe d'aigua: Escorpí , Mercuri conegut com el missatger dels déus, protector dels lladres, associat a la comunicació parlada i escrits  i viatges curt . Compra venda de vehicles, moment adequat.

Per la qual cosa quan Mercuri està retrògrad, hem de manejar aquest trànsit amb prudència i precaució és el moment de l'ús de la R, com és reflexionar, redissenyar, refer, repensar, reviure, revaluar, resistir, reordenar, retrobar-se, reflexionar sobre emocions sentiments , a més de molts aspectes de la nostra vida a nivell intern i extern .

El que fem en aquests dies és definitiu i no té inversa, ni retorn. Si s'acaba una relació sentimental, laboral, comercial o d'altre tipus és concloent. Igualment moltes coses que comencen no tenen un bon cap o és de curt termini o període, no és moment per negociar, segellar pactes financers, iniciar noves relacions, és moment per recolliment, reflexió, descans mental sense deixar-se guanyar de la mandra. No és moment per a canvis radicals esperi per quan Mercuri estigui més directe.

Si s'ha d'efectuar alguna cosa i no es pot posposar assessoris be i faci tot amb calma, llegeixin la lletra menuda si s'ha de signar documents.

Moltes persones i coses del passat tornen a la nostra vida a concloure, el que no va acabar 
en el passat i un cop fet el va objectivar tornen i se'n van, per la qual cosa posar molta cura, ni deixar-se enganyar per les aparences. Objectes perduts poden aparèixer.

Del 21 al 23 d'octubre la lluna ingressa al signe de Bessons, aquests dies evitem cirurgies del sistema respiratori , espatlles i braços .

Aquests dies cuideu-vos d'ajudar a qui no ho mereix, no perdre pólvora. 
Els sentiments i pensaments es troben lligats tant que es confonen entre si, per la qual cosa es donaran canvis d'opinió segons la circumstància. Per viatjar faci-ho amb anterioritat o amb temps per evitar demores i retards. No compri vehicles ni motos els 20 dies vinents, 
vegades vénen amb defectes de fàbrica. Si es vol reparar un vehicle cuidar d'enganys per part del mecànic.

El 23 d'octubre s'inicia el signe d'Escorpí, el sol ingressa al signe de l'element aigua , regit per Plutó, donant-nos en el seu mes un caràcter fort i força de voluntat per treballar dur, ser resolt i inquisitiu i intensos i interessats en tot allò que fem .


Del 23 al 25 d'octubre la lluna ingressa a casa Càncer, aquests dies procureu no rentar ni tallar el cabell es tornarà rebel . Eviteu cirurgies dels pits i lipoescultures.

Durant aquests dies evitar compra o venda de béns mobles i immobles, així com compra d'electrodomèstics. A casa estarem sociables, francs i jovials, generosos i afortunat amb els nostres, bé en la vida social, en els viatges, la imaginació funciona bé ja ve el torn 
que estarem molt pràctics.

El sol a Balança  es prepara per a ingressar al Escorpió en el seu primer decanat: setmana per ser sensats i realistes, superant contradiccions i inharmonies que se'ns donen, hi ha fogositat i impulsivitat emocional, per la qual cosa estarem explosius, amb freqüència. Tot haurem de fer-lo amb molta tranquil · litat i serietat, arriba un mes d'aprendre i eixamplar l'horitzó intel · lectual.

+ info:
@lutxana

www.lutxana.org

Entradas populares de este blog

Feng Shui negocios para atraer clientes

feng shui para negocios Principalmente el Fengshui se basa en generar buena energía ,  de buena calidad, imprescindible para atraer a nuevos clientes, y para generar una buena predisposición del equipo humano de trabajo, y la protección contra la energía hostil de la competencia. Sabemos que la base del marketing que genera beneficios siempre habla que el empleado es el primer cliente, y así si tus trabajadores/as están a gusto en la empresa, seguro que muy pronto tendrás muchas ventas y clientes nuevos. El trato amable con todas las personas es esencial. Así como en el buen marketing debemos tratar bien y con buenas energías, relajadamente también, a todos nuestros públicos: trabajadores, família de los trabajadores, proveedores, colaboradores, personal de limpieza, y claro está clientes. Evaluación de un negoció para el buen Feng shui: Ubicación del espacio de trabajo Por lo general los negocios y sus locales están en el centro de la ciudad, lugares don

Descubre tu carta astral

Significado carta astral Puedes hacer tu propia carta astral en muchas aplicaciones y webs de Internet de forma gratuita, ahora sabiendo las claves básicas puedes analizar el significado de cada aspecto . Hay webs que te dan una explicación genérica, pero sabiendo cada punto de la carta podrás analizarla por ti misma. La Carta Natal o Carta Astral es el mejor test o mapa de nuestra personalidad.  Es el GPS ideal para orientarnos sobre nuestra personalidad esencial. La Carta Astral de cada persona ha sido muy importante durante toda la historia y los grandes estrategas siempre la han tenido en cuenta junto a la situación astrológica de cada momento para tomar decisiones.  Recomiendo ver la película "Nostradamus" para entender lo que suponía este conocimiento durante mucho tiempo, hasta que fue prohibida por la Inquisición. Link:  https://www.youtube.com/watch?v=pWuo3uhyYz4 Toda esta información es importante para conocerte a ti misma profundamente.

el boom de las astrólogas youtubers con sus predicciones

Archivo:Antonio Zanchi Abraham enseña astrología a los egipcios 1665 Santa Maria del Giglio Venecia.jpg Wikipedia Si pones la palabra clave "astrología" en Youtube salen estos canales destacados. En esta lista hecha según el número de seguidoras indico en rojo mis canales favoritos. Normalmente hablan de predicciones astrológicas semanalmente o mensualmente, incluso si hay alguna novedad destacada hacen vídeos especiales. También hay canales que incluyen tiradas de Tarot combinadas con astrología para la predicción mensual por signos del zodíaco. Algunas hacen vídeos en directo donde puedes hacer preguntas generales gratis y/o preguntas personales haciendo micropagos de 5€ por ejemplo. La mayoría de estos canales además tienen páginas en Instagram, Facebook y Twitter donde retransmiten en directo o cada día ponen post explicando la situación astral de cada día. Mis astrólogas youtubers favoritas lo son porque se entienden mejor, tienen buen sonido los vídeos